Astrologie Horoscopen

Numerologie

Je bent op de pagina Numerologie en Astrologie. Meer dan algemeen bekend is, speelt de getallen leer een rol in alle vormen van astrologie, ook in de westerse. Het gaat om: 2,3,4,6,12,30,60,90,120,180,360.

lime

Numerologie

In andere astrologie spelen ook de getallen 5 Chinese Astrologie . In de astrologie van de Azteken speelt naast 5 ook nog de getallen 7, 9 en 13 en belangrijke rol. Maar ook 28, het getal data vamn belang is voor maanastrologie 20 [ maya en Azteken ] en alle denkbare getallen [ Vedische, Hindu ]een rol.

Voor de Westerse Astrologie werd de brug naar de getallen geslagen door John Addey , een van de vele belangrijke Tweelinggeborenen die een substantiële bijdrage aan de astrologie leverden, met zijn boek over Harmonics. Astrologie heet niet voor niets de Gemini Wetenschap.

Numerologie

verbindt alle esoterische technieken

numerologie zelf, maar ook tarot en reken maar dat getallen in je dromen een belangrijke rol spelen.

Dit gedeelte brengt je naar de numerologie. Je leert wat getallen betekenen en wat getals horoscopen zijn, hoe ze gemaakt worden, maar ook hoe je karakter is, hoe je bent in de liefde, als werkgever, als kind, als ouder, als werknemer, waar je talenten liggen in beroep, liefde en relatie.

Je Numerologie
Je numerologie is belangrijker dan je denkt

Lees hier je complete numerologie voor slechts 1.30..

numerologie Je complete numeroscoop voor 1.30 => Klik hier

Geheime betekenis Naam

Je naam is belangrijker dan je denkt. Je naam verklapt geheimen over jezelf die de astrologie niet kent ... het is dan ook niet toevallig dat de Kaballa helemaal gebaseerd is op de getallen-leer . Ga n Les hier de geheime betekenis van je naam. Alleen hier verkrijgbaar.
Je betaalt 1.30 naambetekenisvoor 2.60


Ook de tarot berust op getallen: met name 22, 52 en 78 ieder getal tot en met 22 wordt exakt in al zijn betekenissen, psychologisch maar ook voor gebeurtenissen gedefinieerd in de tarot.

De unieke Tarothoroscoop kent weer haar eigen geheimen: we maken gebruik van de getallenleer om te achterhalen hoe je geheime karakter in elkaar steekt en wat je hart van je vraagt in dit leven

Kortom: naast astrologie kun je nog verder doordringen in de geheimen van je ziel door gebruik te maken van de getallen in je leven