AlKompas: www.astrologie-horoscopen.nl

Je bent op de pagina Maanastrologie. Een van de meest opmerkelijke tekorten van de Westerse astrologie is het ontbreken van een volwaardige maanastrologie, zelfs voor gebieden van de menselijke activiteit die totaal onder het bereik van de maanenergie vallen [ denk aan relaties] houden westerse astrologen krampachtig vast aan hun zonne-interpretaties.
We hebben een nieuwe en volwaardige westerse maanastrologie voor je uitgewerkt: hier krijg je er een voorproefje van: verbaas je en geniet! Geïntereseerd? Vraag je maanhoroscoop op.
Je maakt hier de geboorte mee van een nieuwe tak in de westerse astrologie: de maanastrologie.
deze astrologie verbindt de sterke kant van de westerse astrologie met psychologische inzichten die voorkomen uit de westerse wetenschap: deze maanastrologie verschilt dus vann de bekende Oosterse en Arabische maanastrologie.

Op iedere dag van de maanmaand ontstaat een nieuw type mens, het is geen toeval dat de Oosterse astrologie in feite 28 maandieren kent, maar ook regelrecht van de maancyclus zelf afgeleid kun je voor iedere dag een apart type mens voor je zien verschijnen; er is nog meer ook iedere dag heeft zijn eigen karakter waardoor je nu eens wel dan weer zeker niet een nieuwe activiteit moet beginnen, nu eens wel en dan weer zeker niet moet mediteren etc. In je maanhoroscoop vind je exacte aanwijzingen en ook welk type jij bent; ook kun je je Maan-relatiehoroscoop laten interptreteren.
Welkom bij AlKompas.

Chinese Astrologie met Westerse samen en je hebt een compleet overzicht van wat astrologie te bieden heeft de Chinese Astrologie is Oosterse Maanastrologie, hier krijg je daar nog een nieuwe namelijk de westerse maanastrologie bij.


zoek je chinese horoscoop
Maanastrologie uit het Westen: click hier


Ga naar de afdeling Chinese Astrologie en Horoscopen
Tarot en numerologie geven je info die geen astrologie kan vinden


En dan is er nog de combinatie van astrologie en tarot

De unieke Tarothoroscoop kent weer haar eigen geheimen: die berusten op oude en geheime bronnen. ... Ook kun je Tarot gebruiken om je karakter en temperament op te vragen.
En wat te denken van numerologie anders gezegd je Naamhoroscoop?

Je hebt er geen benul van hoe belangrijk je naam is en hoe je door je naam te veranderen je hele levensloop kunt beïnvloeden. Shakespeare had het op dit punt dus echt helemaal mis. ...
Er is veel nep, vooral op commerciële sites.


©AlKompas: niets mag worden overgenomen Pas op voor commerciële astrologie waar je voor halve info direct online moet betalen.


 
 
©AlKompas: niets mag worden overgenomen www.astrologie-horoscopen.nl: 2004