AlKompas: www.astrologie-horoscopen.nl

Je chinese karakter-
horoscoop kort en krachtig met voorspelling voor € 1.30 Klik hier

 • Wil je weten wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent in de liefde? Klik hier voor € 1.30


 • Alles weten van je relatie voor € 1.30? Klik hier
 • Je volledige Geboorte-
  Horoscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier
 • Diepgaand Tarotconsult online voor € 1.30 Klik hier

 • Diepgaande karakter-
  beschrijving van je sterrenbeeld voor € 1.30: click hier
 • Je naamhoroscoop/de geheime betekenis van je naam voor € 1.30 Klik hier
 • Je complete numeroscoop voor € 1.30 Klik hier
 • Vind hier alle medicijnen die u nodig heeft en bestel direct!
 • Je bent op de pagina Levensfasen. Er zijn 3 grote levensfasen. Dat is bij esoterici allang bekend; kijk b.v. eens in de bijbel naar de discussie van Jezus met Nicodemus en je weet waar ik het over heb. Iedere fase begint met een nieuwe geboorte, het idee waar Nicodemus zo hard om moest lachen. Elke nieuwe fase heeft dus een eigen "geboortehorocoop" en elke fase heeft eigen taken en een eigen manier om gelukkkig te worden die je vind in de levensfasen-horoscoop. En ook hier geldt weer: geen enkele beroepsastroloog weet hoe deze horoscoop gemaakt moet worden, dus je kunt alleen hier terecht als je de info wilt over effectief omgaan met je actuele levensfase.
  westerse astrologie = vedische astrologie
  vedische astrologie is net als alle oosterse astrologie zeer gespecialiseerd in voorspellen van gebeurtenissen en ook de westerse astrologie beschikt over tientallen technieken om te voorspellen. En komen de voorspellingen uit? Nee dus. Geen astroloog voorspelde de afloop van de oorlog in Irak correct, niet in het Westen, niet in het Oosten; geen astroloog voorspelde de opkomst en de oorlog van Al-Qaeda, althans niet vooraf: achteraf voorspellen, ja daar zijn ze allemaal even bekwaam in.

  Voorspellen van gebeurtenissen is niet mogelijk. Hoe dat komt? Dat is heel eenvoudig te begrijpen: astrologie is de wetenschap van energieën en vibraties. Die energieën en vibraties komen terecht op resonerende lichamen, entiteiten: de reactie van de entiteit bepaalt de gebeurtenis, niet de vibratie of de energie. Eenvoudig gezegd: Jij bepaalt wat er in je leven gebeurt, niet een door het heelal suizende klomp steen. Daarom zal Saddam Hussein een wrede, diep gestoorde tiran zijn en de duizenden anderen die op hetzelfde moment elders werden geboren niet.
  Dit gedeelte brengt je naar de westerse astrologie. Een bekwame westerse astroloog kan je vertellen welke energieën je in een bepaalde periode bereiken en welke mogelijkheden je daardoor hebt. Pas wanneer je actief werkt met die energieën heb je er optimaal profijt van. Als je je afhankelijk en passief opstelt doe je jezelf onrecht.
  Welkom bij AlKompas.

  De chinese astrologie kent duizenden voorschriften voor het voorspellen van gebeurtenissen, net als de vedische astrologie


  zoek je chinese horoscoop
  Chinese Astrologie en horoscoop

  De chinese astrologie verklapt geheimen over jezelf die de westerse astrologie niet kent ... Belangrijke westerse astrologen hebben de chinese astrologie haar psychologische dimensie gegeven. Dat is dus een nogal belangrijke bijdrage, waar weinig op gewezen wordt.
  Ga naar de afdeling Chinese Astrologie en Horoscopen
  De tarot is een zeer belangrijk medium om te voorspellen, veel trefzekerder dan welke astrologie ook, maar alleen wanneer je zelf actief en bewust bent: stel je dus nooit passief op tegenover welke voorspeller dan ook ..


  En dan is er nog de combinatie van astrologie en tarot

  De unieke Tarothoroscoop kent weer haar eigen geheimen: we gaan ze voor je uitwerken en hapklaar aanbieden ...
  En wat te denken van numerologie anders gezegd je Naamhoroscoop?

  Je naam heeft een sterke vibratie als het om je leven en toekomst gaat. Ga naar onze afdeling numerologie als je verder wilt lezen. ...
  Voorspellen? Prima, maar weet wel wat je vraagt en vooral aan wie ....


  © AlKompas niets mag worden overgenomen


   
   
  ©AlKompas: niets mag worden overgenomen .astrologie-horoscopen.nl: 2004 afb