Astrologie Horoscopen

 • Karakter
 • Je bent op de pagina Karakter. Iedereen beschikt over een karakter. En wat minder bekend is, je karakter is het meest veranderlijke deel van je persoonlijkheid. Op dit gedeelte kun je de meeste invloed uitoefenen. Daarom ook is de spreuk "Je karakter is je lot" van een diepe waarheid; de spreuk houdt ook in dat je je lot kunt veranderen.

  lime

  Tarot

  Niemand hoeft dus ongelukkig of zonder liefde te zijn. Wil je je lot veranderen dan zul je moeten beginnen met je te verdiepen in jezelf en de gemakkelijkste manier om je in jezelf te verdiepen is astrologie gebruiken om je karakter te leren kennen. Alle astrologie geeft alleen de mogelijkheden van je karakter aan, niet wat je ervan realiseert en evenmin wat en hoe jij je karakter in de loop van je leven verandert.

  Diepghaande karakterhoroscoop voor 2.60 Klik hier

  westerse astrologie = vedische astrologie maar dan psychologisch gezien verder ontwikkeld!

  Dagkant van je karakter

  De dagkant van je karakter kun je te weten komen als je achterhaalt hoe je je geboortehoroscoop leest. Daarover is heel veel geschreven en gepubliceerd. Je kunt als je wilt je hele geboortehoroscoop zelf interpreteren zonder dat je dat iets anders hoeft te kosten dan studie en inspanning. Je zou kunnen beginnen op De Geboortehoroscoop Daar wordt uitgelegd uit welke onderdelen je karakter bestaat en je vindt er ook interpretaties. Als je Engels kunt lezen is er een veelvoud van complete horoscopen en beschrijvingen op behoorlijk niveau. Je kunt de nadere gegevens daarvoor bij ons opvragen.


  Wat je van je astrologische potentie op een bepaald moment realiseert, dat wil zeggen welk karakter je op een bepaald moment hebt kun je nagaan via een compleet nieuwe, niet algemeen bekende toepassing:

  de astrografie: de combinatie van westerse astrologie en grafologie  De westerse astrologie beschrijft de dagkant van je karakter. Het gedeelte dat je het gemakkelijkst kunt onderzoeken en veranderen. Dat komt vooral doordat de westerse astrologie in zijn beste vorm aansluiting heeft gevonden bij de moderne psychologie. Die beste vorm van astrologie vind je overigens niet in normale horoscopen. Je moet daarvoor naar kenners op de beide gebieden astrologie en psychologie. Er zijn verschillende van deze kenners die de gewone complete standaard-horoscoop gratis aanbieden. Neem contact met ons op voor verdere verwijzing.

  Nachtkant van je karakter

  de chinese horoscoop beschrijft de nachtkant van je karakter.

  De Chinese astrologie die gericht is op de maan beschrijft de nachtkant van je karakter. Het gedeelte dat het minst zichtbaar is in je contact met anderen en jezelf; het gedeelte ook waar je diepste bron van je geluk huist.

  De nachtkant van je karakter kun je te weten komen als je achterhaalt hoe het in je chinese horoscoop staat met de levenspaden in je horoscoop. De Chinese astrologie kent vijf levenspaden:

  Ga naar de afdeling Chinese Astrologie en Horoscopen

  De tarot in combinatie met westerse astrologie beschrijft weer een ander gedeelte van je karakter; daarbij zie je welke tegenstellingen er in je karakter bestaan en hoe je die het beste kunt oplossen zodat je geluk kunt vinden. Wie zijn levenstaak wil weten kan in feite niet om zijn tarothoroscoop heen als eerste stap.

  Weer een ander aspect vind je in de numerologie waar je numerologische horoscoop of naamhoroscoop aangeeft wat je belangrijkste levensles is en waaruit de vibratie van je wezen bestaat.