AlKompas: www.astrologie-horoscopen.nl

Je bent op de pagina Geld. Nu wordt het dus pas echt leuk. Met astrologie is best geld te verdienen en je talenten letterlijk en figuurlijk staan aangegeven in je horoscoop.

<
westerse astrologie = vedische astrologie
maar dan psychologisch gezien verder ontwikkeld!

Geld en zelfrespect

Ontleen je je gevoel van eigenwaarde misschien aan de spullen die je hebt? Ik ben als echtgenote wat waard als ik een zilveren bestek en eerste klas helder witte lakens heb? Zoiets? Ik moet altijd geld bij me hebben en liefst een paar briefjes van honderd, anders voel ik me zo naakt? Ken je die gedachte? En als je ontevreden over jezelf bent, ga je dan snel wat kopen? Want wie wat kan kopen, die is wat en met bezit worden de braven gezegend?
Of moet je zo nodig dag en nacht sloven om je gezin in welstand te laten leven? Want dan ben je een goede echtgenoot, voorziener en vader? Je hele creativiteit, maar vooral je hele lijf naar de sodemieter om nog meer auto's, huizen, vakanties, studies voor de kinderen? Denk je echt dat zo'n instelling voortkomt uit gevoel van eigenwaarde?
Kortom: problemen met geld komen van diep in jezelf en de esoterische technieken kunnen je helpen de bronnen schoon te maken zodat de stroom op gang kan komen; ja, je kunt ook geld verdienen zonder bedrog te plegen. Dat kan echt en het is veel profijtelijker en leuker dan mensen in de maling nemen.
Welkom bij AlKompas.

astroboot horoscopen astrologie compleet Click hierzoek je chinese horoscoop
Chinese Astrologie en horoscoop

De chinese astrologie verklapt geheimen over jezelf die de westerse astrologie niet kent ...
Ga naar de afdeling Chinese Astrologie en Horoscopen
Tarot en numerologie kun je gebruiken voor een instant-oplossing als je geld problemen hebt, tenminste als je zuivere motieven hebt..


En dan is er nog de combinatie van astrologie en tarot

De unieke Tarothoroscoop kent weer haar eigen geheimen: we gaan ze voor je uitwerken en hapklaar aanbieden ...
En wat te denken van numerologie? Er is een heel eenvoudige techniek in de numerologie waardoor je een direct antwoord kunt krijgen op wat je nu verhindert om met plezier geld te verdienen: Kijk eens onder deze link

Ook daarin zijn geheimen opgeslagen die nergens anders kunnen worden opgespoord. We werken ze voor je uit: Dat wordt dus bestellen, reken maar. ...
Esoterie? Je weet niet wat je mist! Tenminste als je iemand zoekt die met beide benen op de grond staat, niet een vluchtende elfjesjager.


© AlKompas Niets mag worden overgenomen, ook niet stiekum.


 
 
l eXTReMe Tracker
©AlKompas: www.astrologie-horoscopen.nl: 2004 niets mag worden overgenomen