AlKompas: www.astrologie-horoscopen.nl

Je bent op de pagina Angst en pijn.

Drie soorten Angst en pijn

 • bestaan overal op aarde, ook dieren kennen angst en pijn. De angst en de pijn die bij dieren hoort is vitale angst. De pijn is gericht op de dreiging van de lichamelijke dood. De angst bij dieren ontstaat door gevaar. Ook mensen lijden hun hele leven aan deze angst en pijn.
 • Daarnaast is er angst die wordt veroorzaakt door een onevenwichtigheid in de chemische huishouding: een medische angst als het ware.
 • De angst waarbij de esoterische technieken een rol kunnen spelen zijn psychisch van aard: het zijn de angsten en de pijn die horen bij het proces van bewustwording dat mensen eigen is: de angst en de pijn die horen bij het proces van transformeren en het tegenhouden van dat proces.

 • Goed en Kwaad

  Het hele leven van mensen wordt beheerst door de vraag naar goed en kwaad. Veel mensen zijn zo bang om bij zichzelf het slechte te ontdekken dat ze zich bijna 100 procent van hun tijd inspannen om "een goede indruk" te maken. Veel mensen hebben de overtuiging dat ze geen liefde kunnen krijgen als ze slechte eigenschappen hebben. Veel mensen ook doen hun uiterste best om het slechte van anderen te zien en te bespreken. De slechte dingen in het leven vormen nieuws, de helden uit de geschiedenis zijn doorgaans mensen met een laag bewustzijn die het kwaad in grote proporties uitleefden. We kennen allemaal Hitler, Napoleon en velen kennen ook nog de naam van de wrede en sadistische keizer Nero.
  Wat weinigen zich realiseren is dat goed en kwaad bij dieren en planten niet voorkomt. Op aarde is de strijd tussen goed en kwaad voorbehouden aan de mens. De strijd tussen goed en kwaad is zelfs direct verbonden met het proces van bewustworden. Het is dan ook geen toeval dat er esoterische technieken zijn als astrologie, numerologie, tarot, droomuitleg die allemaal hulpmiddelen zijn bij dit proces, die allemaal balsem leggen op de pijn en de wonden van onze angst.

  wil je astrologie inschakelen bij de echte levensproblemen
  dan heb je een deskundige nodig die naast astrologie ook psychotherapie beheerst. Astrologen zijn hiervoor niet opgeleid; astrologen geven informatie maar niet wat je met die informatie kunt beginnen.

  Verdoven, vluchten of verhelderen en bewustworden

  Wij zijn er op ingesteld om ook deze normale angsten te bestrijden. Mensen die aan angsten lijden, worden behandeld met verdovende medicijnen. Ze voelen dan hun angst niet meer en voelen zich aanvankelijk opgelucht. Dan merken ze dat het leven alle charme, kleur en vrolijkheid begint te verliezen. Dat klopt want de onderdrukking van de angst heeft geleid tot onderdrukking van het leven. Het bewustzijn wordt namelijk uitgeschakeld met verdovende middelen. Bewustzijn is echter het centrale punt waar het in het leven om draait. Wil men creatief met dit soort angst omgaan dan zal men andere middelen gebruiken om met angst te leren omgaan.
  Welkom bij AlKompas.

  Chinese Astrologie met Westerse samen en je hebt een compleet overzicht van wat astrologie te bieden heeft


  zoek je chinese horoscoop
  Chinese Astrologie horoscoop en angst

  Het geheim van geluk ligt in de weg, niet in het resultaat

  Je chinese horoscoop beschrijft je vijf levenspaden: ieder pad met zijn eigen geluk. : volg deze link
  De meest trefzekere beroepsanalyse vind je in de chinese horoscoop. Ga naar de afdeling Chinese Astrologie en Horoscopen
  Tarot en numerologie geven je info die geen astrologie kan vinden


  En dan is er nog de combinatie van astrologie en tarot

  De unieke Tarothoroscoop kent weer haar eigen geheimen: die berusten op oude en geheime bronnen. ... De Tarothoroscoop beschijft je karakter vanuit 3 invalshoeken:
  • de yang-kant
  • de yin-kant
  • de harmonie tussen die twee en hoe je die bereikt
  Je angsten ontstaan wanneer je in hetzij de yang, hetzij de yin kant blijft steken. De tarothoroscoop is dus buitengewoon direct als het om je echte zelf gaat; veel preciezer en directer dan gewone astrologie dat je opzadelt met een hele karrevracht aan weetjes.
  En wat te denken van numerologie anders gezegd je Naamhoroscoop?

  Je hebt er geen benul van hoe belangrijk je naam is en hoe je door je naam te veranderen je hele levensloop kunt beïnvloeden. Shakespeare had het op dit punt dus echt helemaal mis. ...
  Een ander voordeel van de tarothoroscoop is dat je zeker weet dat er geen namaak of nep van mogelijk is: er is namelijk maar een bron en die is niet gepubliceerd en kan dus niet worden overgeschreven door handige zakenlieden.


  ©AlKompas: niets mag worden overgenomen Pas op voor commerciële astrologie waar je voor halve info direct online moet betalen.


   
   
  ©AlKompas: www.astrologie-horoscopen.nl: 2004 niets mag worden overgenomen